Over ons

Slaapspecialist De Bedweter een ├ęcht familiebedrijf!

In de regio Ede, Barneveld, Veenendaal, Wageningen, Arnhem, Amersfoort en omstreken

 

Ons team

De vertrouwde gezichten van de Bedweter

Nico-Jan

Wolfswinkel

"Vol trots loop ik nog door de winkel die ik samen met mijn vrouw Helma 30 jaar geleden eigenhandig heb opgericht.!"

 

 

Helma

Wolfswinkel

"In 1992 ben ik samen met mijn man de Bedweter begonnen. Nog steeds is het leuk om samen met de klant een bed uit te zoeken, aangevuld door mooi bedtextiel.
Een groot verschil met 25 jaar geleden is, dat een slaapkamer meer tot het totale wonen behoort, en niet alleen maar een bed is om in te slapen."

 

Alex

Wolfswinkel

''Alle tijd nemen om met de klant een passend bed, matras, kussen of een hoeslaken uit zoeken. Ik zorg dat ieder, ook met alle soorten klachten, een zo goed mogelijke nachtrust krijgt. Ondernemerschap en de klant op nummer één zetten, het is mij met de paplepel ingegoten.'' 

 

Ben

Dake

"In de afgelopen 25 jaar heb ik heel wat soorten bedden voorbij zien komen en heel veel klanten een goede nachtrust bezorgd. De manier waarop wij dat doen is onveranderd en dat maakt ons uniek. Wij leveren nog steeds dezelfde goede service en dat waarderen mensen."

 

Ruud

Vos

De meeste voldoening haal ik (uiteraard) uit het geven van een goed advies aan een klant. Daarnaast is het leuk om continu bezig te zijn met de ontwikkelingen op de markt, zodat je steeds weer vernieuwende dingen kan aanbieden aan de mensen in de winkel. 

 

Rob

Rijnders

één brok ervaring!

 

jose

RIJNDERS

 

miranda

Verwoert

'Elke klant heeft zijn of haar eigen wensen, aan mij de taak om hier een passend product bij te vinden. Of het nu gaat om een complete boxspring of een mooie set bedtextiel, het is elke dag weer een uitdaging om de klant een zo goed mogelijk advies te geven. Het grote assortiment en de leuke collega's helpen mij hierbij!' 

 

Service

& garantie

Showroom

1000m2 aan slaapcomfort

Interieur & Stijl

Advies

Bedweter/Over ons


Bekijk ook onze webshop sleepfast.nl